Skolestart: 124 nye Hørby-elever…

Skolestart: 124 nye Hørby-elever…

12. august 2016 - kl. 12:16 - af

Et nyt efterskoleår er i gang på Hørby Efterskole, og således mødte 124 forventningsfulde drenge og piger sammen med deres forældre til velkomstarrangement på efterskolen søndag den 7. august.

– Jeg har i sommerferien læst en artikel om smagsoplevelser bestående af ingredienser, som man ikke umiddelbart forestiller sig sat sammen, sagde forstander Mogens Vestergård Pedersen og fortalte om en lille madoplevelse med ristet brød, nutella og tun, der efter sigende skulle komplementere hinanden på en helt speciel og meget velsmagende måde. Det hele er selvfølgelig et billede på begyndelsen af et efterskoleår, hvor mennesker, som ikke umiddelbart hører sammen netop bliver bragt sammen og sammen sætter gang i en bevægelse fyldt med smag, oplevelserne, erkendelser, udfordringer, besværligheder påvirkninger og meget andet.

De nye elever tog allerede søndag straks fat på efterskolelivet og har således i den første tid på skolen allerede – i regn og strid modvind – været på en fællestur til spejdercentret ved Thorup Hede, hvor der blev slået lejr for et døgn, de har leget og de har taget skolen hjemme i Hørby i besiddelse – det sted, som nu i de kommende 10 måneder bliver både skole og hjem for dem.

De første fire uger af efterskoleåret på Hørby Efterskole vil være præget af at give eleverne en form for ’mini udgave’ af skoleåret, hvor der vil være en vekslen mellem skolegang efter skemaet, ryste-sammen arrangementer og fælles aktiviteter, der tilsammen skal hjælpe de nye efterskoleelever til at få en god begyndelse på deres ophold i Hørby.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skolestart: 124 nye Hørby-elever...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER