Sæbyegnens Kirkehøjskole byder velkommen til ny sæson

Sæbyegnens Kirkehøjskole byder velkommen til ny sæson

12. august 2016 - kl. 0:26 - af

Sæbyegnens Kirkehøjskole, der er etableret i et samarbejde mellem sognene i Skæve-Hørby, Understed-Karup, Volstrup og Sæby, har nu udsendt sit program for højskoleåret 2016/17. Det er den syvende sæson, de skal i gang med, og de glæder sig meget til at se rigtig mange til disse 4 aftener, der afholdes den 21. september og 16. november 2016, samt den 18. januar 2017 og 15. marts 2017, og foregår i Mariehuset, Strandgade 13, Sæby.

De starter kl. 18.00 med en fællessang, derefter foredrag, et måltid varm mad samt kaffe m/brød. Foredraget fortsætter kl. ca. 20.00, og der bliver lejlighed til at stille spørgsmål/diskussion. Det hele slutter med en aftensang.

Pris pr. aften er 115 kr. og det er nødvendigt med tilmelding. Indmeldelsesblanket er indlagt i programmet, som kan afhentes i de respektive sognes våbenhuse eller kirkekontorer, eller på mail BirgerKousholt@gmail.com

Til orientering kan meddeles, at første foredragsholder er professor Jørn Henrik Pedersen, Syddansk Universitet.

Max. 70 deltagere.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbyegnens Kirkehøjskole byder velkommen til ny sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER