Aktive Kvinder besøger vingård i Hjallerup

Aktive Kvinder besøger vingård i Hjallerup

9. august 2016 - kl. 9:09 - af

Aktive Kvinder Sæby er efter ferien nu klar til at tage fat på en ny sæson, der kommer til at byde på mange aktiviteter af vidt forskellig art.

Der lægges ud tirsdag den 16. august på festlig vis med et besøg på Alderslyst Vingård ved Hjallerup, og hvortil ægtefælle/samlever også er meget velkommen. Deltagerne skal først gå en tur i vinmarken, inden de skal se vineriet og høre om fremstilling af vin. Der bliver samtidig lejlighed til ved en prøvesmagning at stifte bekendtskab med nogle af vingårdens produkter. Aftenen slutter med servering af et pålægs- og ostebord med hjemmebagt brød og vin. Der arrangeres samkørsel med start fra Sæby Rutebilstation kl. 16.15. Tilmelding skal ske senest onsdag den 10. august.

Årets sensommerudflugt går til Fanø. Tilmeldingen er i fuld gang, men der er stadig ledige pladser i den ene af de to busser, der sætter kursen mod Fanø torsdag den 8. september.

Morgenkaffen vil blive drukket ved Aarhus. Efter en kort sejltur fra Esbjerg ankommer man til Fanø ved 11-tiden. Her starter man straks på en rundtur, hvor en lokal guide vil fortælle om øens lyksaligheder. Rundturen bliver på et par timer, hvorefter frokosten skal indtages. Efterfølgende får deltagerne en times tid på egen hånd i Fanøs ”hovedstad” Nordby. Der bliver afgang fra øen ved 16-tiden. Fra Esbjerg går turen til Hørning Kro, hvor aftensmaden skal indtages.

Tilmeldingsfristen udløber torsdag den 1. september.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aktive Kvinder besøger vingård i Hjallerup' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger