Tennisklub inviterer til 100 års jubilæumsturnering

Tennisklub inviterer til 100 års jubilæumsturnering

3. august 2016 - kl. 11:16 - af

Sæby Tennis Klub fejrer 100 års jubilæum, og klubben inviterer i den forbindelse alle nuværende og tidligere medlemmer til turnering på anlægget i Sæbygård Skov. Turneringen spilles lørdag d. 20. august kl. 14.00.

– Turneringen afvikles som doubleturnering med korte kampe og forskellige makkere fra kamp til kamp, så man i løbet af dagen kommer til at spille med og mod, så mange forskellige som mulig, siger formand for Sæby Tennis Klub, Anders Brønnum.

Formanden håber, at mange af klubbens tidligere medlemmer finder vej til tennisbaner.

– Selv om tennisketsjeren er lagt på hylden, så er jeg sikker på, at man hurtigt får fornemmelse for spillet igen, og samtidig vil der jo være rig mulighed for at genopfriske en masse gamle oplevelser fra tennisbanen, siger Anders Brønnum.

Udover jubilæumsturnering på de røde grusbaner i skoven, så fejres 100 året i klubben også med en fest lørdag aften. Også her er tidligere medlemmer meget velkommen til at deltage. Prisen for at deltage i jubilæumsfesten er 150 kroner for både nuværende og tidligere medlemmer.

Tilmelding skal ske senest mandag den 15. august til formand Anders Brønnum på mail broennum@live.dk eller via sms på 29721236. Der betales samtidig 150 kr. for festmenuen via Mobile Pay med angivelse af navn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tennisklub inviterer til 100 års jubilæumsturnering' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER