Handicap-lift tilgængelig i Sæby Svømmebad

Handicap-lift tilgængelig i Sæby Svømmebad

3. august 2016 - kl. 13:19 - af

Handicaprådet i Frederikshavn Kommune får på rådets forestående møde den 8. august forelagt en orientering om anvendelse af omklædning og handicaplift i Sæby Svømmebad.

Tilgængelighedsudvalget har tilbage i midten af juni drøftet en henvendelse, der kunne indikere problemer med tilgængeligheden og lift i omklædningsrummet.

På den baggrund har udvalget besigtiget de faktiske forhold i Sæby Svømmebad. Efter rundvisningen i svømmehallen kunne udvalget konstatere, at der er handicapomklædning med lift, og at der er mulighed for at blive kørt til liften ved varmtvandsbassinet både med badebænk og badestol.

Da der kun er det ene omklædningsrum med lift, skal man henvende sig ved informationen, som henviser til dette. Ved varmtvandsbassinet er der også lift. Ved det store bassin er der også en lift, men da den aldrig har været i benyttet, er den taget ud af drift.

Efterfølgende har der været kontakt til pågældende, som har henvendt sig om omklædningsforholdene, og der er tale om en misforståelse. Det kan altså konstateres, at forholdene er handicapvenlige og i orden.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Handicap-lift tilgængelig i Sæby Svømmebad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER