Beboer på Ældrecenter Rosengården bliver rund

Beboer på Ældrecenter Rosengården bliver rund

1. august 2016 - kl. 14:40 - af

Det kan man vel godt tillade sig at sige, når Augusta Larsen i dag bliver 100 år.

Augusta Larsen, som er den sidste nulevende af 10 søskende, er født og opvokset i Nørreklit ved Lyngså. Hun var gift med Thomas Larsen, som stammer fra Albæk Bakker, og som til dagligt arbejdede på støberiet, mens Augusta passede hjemmet, høns, bier, jordbær m.v.. Da Thomas i 2005 kom på plejehjem og senere døde, blev Augusta boende i huset i Albæk, indtil hun i 2011 kom på Rosengården.

Dagen bliver fejret med besøg af bl.a. borgmester Birgit Hansen, som er kommet for at ønske en af kommunens ældste tillykke med den store dag.

Der blev til frokost serveret pålægsdame, og senere i eftermiddag står den på kaffe med bl.a. kransekage.

Augusta kan ikke lide al den opmærksomhed, hun vil helst blive hos sig selv, men bliver man 100 år, så skal det fejres. I alt er ca. 25 personer mødt op for at fejre hende, bl.a. hendes to niecer Anne Dorthe Sørensen og Annette Olesen, som avisen har talt med.

Avisen ønsker Augusta Larsen tillykke med dagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beboer på Ældrecenter Rosengården bliver rund' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER