Sæby Havekreds klar til en ny runde med åbne haver

Sæby Havekreds klar til en ny runde med åbne haver

31. juli 2016 - kl. 8:33 - af

Onsdag den 3. august kl. 19,00 besøger de 2 skønne haver.

Tage og Rigmor Larsen, Boelsmindevej 118, Sæby.

Haven er på 1576 m2 på kuperet grund med stor plæne, stauder og en del krukker. Flot selvbygget pavillon, lille sø med fisk, og et 27 m2 stort drivhus med tomater, agurker, ferskentræ, nektarin, abrikostræ og vindruer, ejer også nabogrunden på hvilken der dyrkes grønsager, og samtidig laver de selv planter fra stiklinger. Arildskov har vist haven på tv.

Lis Uggerhøj og Thorbjørn Jahre, Oluf Kragsvej 8, Sæby.

1100 m2 have anlagt i 2002, fantastisk flot have med stier belagt med granitskærver, mange stauder og hyggekroge og overalt i haven er der mange krukker og solcellelamper, pavillon og højbede med grønsager.

Alle er velkommen til havekredens arrangementer.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Havekreds klar til en ny runde med åbne haver' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER