Så er Syvsten IF klar med loppemarked i hallen

Så er Syvsten IF klar med loppemarked i hallen

31. juli 2016 - kl. 0:21 - af

De giver det endnu et forsøg efter fin fremgang de sidste par år, både med sælgere og besøgende. Loppemarkedet bliver afholdt lørdag den 17. september kl. 10-16 og søndag 18. september kl. 10-15, hvor der udover klubbens egne indsamlede ting, også vil være plads til private, som kan sælge deres ting.

Prisen er 30 kr. pr meter, der kan desuden lejes borde til overkommelige priser, det er først til mølle.

Der vil stadig være mulighed for at donere effekter til Syvsten IF, enten ved at aflevere dem i hallen lørdage mellem kl. 9-12, eller ved større effekter kan de kontaktes for nærmere aftale om eventuel afhentning.

Al kontakt, både donationer og reservering af stadeplads, skal ske til Kim på tlf. 6134 9698.

Syvsten IF ser frem til en hyggelig weekend i hallen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er Syvsten IF klar med loppemarked i hallen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER