Slut med skilteskov ved indkørslen til Sæby

SONY DSC

Slut med skilteskov ved indkørslen til Sæby

30. juli 2016 - kl. 9:57 - af

I mange år har der, traditionen tro, været rift om pladserne ved rundkørslerne til Sæby.

”Fugleskræmsler” med informationer fra bl.a. Handelsstanden, træskelletter med budskaber, løse flag og banner, opfindsomheden har været stor, og i år har ikke været nogen undtagelse, tværtimod. Der har aldrig stået så meget på så lidt plads, og kønt er det ikke.

Handelsstandsforeningens formand siger: ”Det ligner efterhånden Hjallerup Marked, uden at det skal misforståes. Det kan vi ikke være bekendt overfor vores turister, og andre der vil besøge vores ellers så dejlige by. Derfor vil vi i Handelsstandsforeningen arbejde benhårdt på, at det er sidste år med den form for udsmykning af indkørslen til byen. Vi skal være gode til at fortælle om, hvad der sker, ikke kun i midtbyen og i Handelsstands regi men generelt i Sæby, så mon ikke der kan findes en løsning, der kan tilgodese alle, og som med lidt god vilje kan være klar når vi byder velkommen til jul i Sæby”, slutter Hans Ole Kalhøj.

En mulig løsning, som tidligere har været drøftet, er digitale infoskærme, som allerede kan ses mange steder i landet, om den løsning er den rigtige, må tiden vise.

 

4 kommentarer til “Slut med skilteskov ved indkørslen til Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Slut med skilteskov ved indkørslen til Sæby”

 • Når vi er ved skilteskovet i Sæby, så bør vi kigge på den kommunale skiltning. Stil dig i krydset Algade/Søndergade og tæl skilte. Er det virkeligt nødvendigt med 10 p-forbudt skilte? Ingen kunne drømme om at parkere midt på vejen alligevel.
  Og insisterer man på mærkning, så ville jeg da bare give kantstenen en klat gul farve og så rive de skilte ned.

  Imens er skiltningen til P-pladsen bag Lyngs/Burholt dårligt skiltet, det er jo dén turisterne leder efter.

 • Finn Jakobsen

  Som Sæbykunstner har jeg gennem nogle år været med til at opsætte “Fugleskræmsler” ved indfaldsvejene til Sæby, for at gøre opmærksom på Sæbykunstnernes årlige sommerudstilling. Som de øvrige skilteopsættere repræsenterer vi nok en gruppe ikke særligt formuende aktiviteter, der gerne vil gøre opmærksom på vores eksistens og tilbyde forskellige oplevelser.

  Men jeg er enig med Handelsstandsforeningens formand i, at det efterhånden ligner for meget Hjallerup Marked, og de mange skilte gør det i øvrigt uoverskueligt for forbipasserende.

  Derfor glæder det mig, at Handelsstandsforeningen leder efter nye måder, hvorpå man fremover kan reklamere og oplyse om Sæbys mange aktiviteter.

  Personligt synes jeg, at (som nævnt i Sæby Avis) digitale infoskærme kunne være en glimrende ide. – Og det er jo ikke sikkert, at de så skal opsættes ved indfaldsvejene, men måske på andre centrale pladser i byen. Så kunne de samtidig benyttes året rundt til andre informationer, der måtte have både lokalbefolkningens og turisternes interesse!

  Så jeg glæder mig til at se hvilket udspil der måtte komme fra Handelstandsforeningen. Måske var det en ide også at spørge de mange “skilteopstillere”, hvorvidt de havde gode ideer til en anden løsning!

 • Svend Aage Christensen

  Cyklerne væk fra strandpromenaden.
  Efter at det sidste år blev tilladt at cykle på strandpromenaden, må man efterhånden konstatere at promenaden er blevet mere en cykelsti end en gangpromenade. Som næsten daglig bruger at promenaden, må man jævnligt springe til side for cyklister både enkelte og flokke. Vis hensyn, står der på skiltet, og det er de gående der må vise hensyn til cyklisterne, som blot bruger ringeklokken, for at få fodgængerne til siden. Det er grænseløst irriterende både for de gående, folk med barnevogne, hundeluftere m.v. Hele flokke at cyklister med 4-6 cykler er ikke ualmindelige, ligesom vi har set racercykler, mountainbikes og sågar knallerter.
  Så lad os få cykling forbudt igen på strandpromenaden.

 • Vil gerne bakke Sv. Aage op – vedrørende problemer med cyklister på.
  Strandpromenaden.
  Jeg må sige, at du er heldig at blive advaret med en ringeklokke. Det har jeg kun oplevet ganske få gange.
  Derimod oplever jeg, at cyklisterne klemmer sig forbi , bagfra , uden at advare eller sænke farten. Ofte bliver det til at skub på skulderen. Uheldigt, da min mand er dårligt gående og bruger stok.
  Dem som kommer forfra, er heller ikke glade for at trække ind – eller sænke farten.
  Der bliver også kørt oppe på Promenaden på den strækning, hvor cyklisterne henvises til den parallelle grusvej !
  Så man bliver helt taknemmelig, når en cyklist – eller 2 – tager hensyn dernede.
  Du nævner mountainbikes. De er et problem, men det stigende antal El-cykler, skaber også farlige situationer.
  P.g.af de ovennævnte årsager har vi måttet ændre vores færdsel på stranden – fra daglige ture – til en kortere tur et par gange om ugen. Ærgerligt !!
  Jeg har henvendt mig til kommunen med problemet og de har lovet at se på sagen.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slut med skilteskov ved indkørslen til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger