Retshjælpen starter igen<br>…

Retshjælpen starter igen

30. juli 2016 - kl. 0:07 - af

Efter en pause på grund af renovering af Krystalcafeen og sommerferie er Ældre Sagen igen på banen med gratis retshjælp den første tirsdag i hver måned. Der startes op igen tirsdag den 2. august. Her vil en advokat fra Advokatfirmaet HjulmandKaptain være til stede i Krystalcafeen i en time fra kl. 12.30.

Her er der mulighed for at tale med en advokat om et konkret problem. Der gælder ingen specielle begrænsninger vedrørende de typer af sager og spørgsmål, som man kan få råd om. Der ydes mundtligt rådgivning. Man kan møde anonymt, hvis man ønsker det. Man skal ikke tilmelde sig på forhånd, men blot møde op i retshjælpens åbningstid.

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Retshjælpen starter igen
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER