Harmonikamusikken flyttede over åen

Harmonikamusikken flyttede over åen

30. juli 2016 - kl. 0:09 - af

De første tre torsdage aftener, foregik på den gamle krogrund i Voerså, hvor Agersted Harmonikaklub holdt øve- og musikaften i Voerså Bys store foreningstelt. Torsdag 28. juli rykkede orkesteret over på den anden side af åen, hvor Åcaféen og Voerså Kanoudlejning fik den nye scene og platform klods op ad åen fyldt op med musikere samt et glad syngende og harmonikaelskende publikum. Lige knap hundrede var mødt op, og platformen viste sig da også at være for lille, men det fandt publikum råd for, for de fandt stole og borde frem og befolkede efterhånden pladsen meget tæt på platformen, så alle fik en glad sang- og musikaften med både kaffe, fadøl, is og gode gammeldags hotdogs, som blev nydt i stor stil.

Reinhardt Frahm, der er orkesterets forsanger og spasmager, var som sædvanlig i rigtig godt humør, og han er altid gode for et par grinagtige historier, der ikke altid er helt stuerene, men pænt fortalt og grinagtige. Her kommer en fra torsdag aften.

En bedstefar og barnebarn var kommet til at stå i kø foran kassen i et varehus. Lige foran dem stod en noget stor, fyldig og bred dame i et par ualmindelig stramme cowboybukser. I baglommen havde hun en mobiltelefon, og lomme og bukser var så stramme, at man næsten kunne se numrene på telefonen igennem lommen. Pludselig begyndte mobiltelefonen at bippe, og det fik barnebarnet til at reagere voldsomt, og han sagde.

– Pas på bedstefar! Nu bakker den.

Musikaftenerne fortsætter endnu fire torsdage nemlig 4. – 11. – 18. og 25. august fra 19 – 21.

Alle er velkomne, og der er fri adgang og gratis parkering.

Tekst og foto(s) Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Harmonikamusikken flyttede over åen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger