En uge med Ocean Resque Camp er overstået i Sæby

En uge med Ocean Resque Camp er overstået i Sæby

29. juli 2016 - kl. 15:35 - af

Ocean Rescue Camp er en camp for vandglade børn og unge i alderen 7-15. Livredder fra Sæby Svømmebad og kystlivredderne havde denne uge slået sig sammen om at lave aktiviteter ved Sæby Søbad. De ti deltagende unge mennesker blev her præsenteret for alt det, der hører til kystlivredning og første hjælp.

Dagene bød på traditionelt Dansk sommervejr og mange spændende aktiviteter. Den første dag blev alle deltagere udstyret med en goodybag til ugen, her iblandt en Ocean Resque våddragt som efter kurset kunne beholdes.

Så husk, ser du et barn i en Ocean Resque våddragt så kan de være en god hjælp på stranden.

Udover svømmefærdigheder blev der trænet med rescue boards, boogie boards, torpedoer, dykkermasker, svømmefødder, hjertestarter, dukker og førstehjælps-udstyr hele ugen!

Campen blev afholdt af Ocean Rescue Camp-uddannede instruktører fra Sæby Svømmebad og professionelle uddannede kystlivreddere, for netop at give deltageren en sikker og autentisk oplevelse.

Som noget helt unikt sluttede campen i Sæby Svømmebad, hvor alle deltageren blev præsenteret for Offshore redning.

I samarbejde med MARTEC – Maritime og Polytechnic Collage, blev alle deltageren ført i gennem en light udgave af det kursus, som MARTEC afholder hver onsdag i Sæby Svømmebadet. Der var her rig mulighed for at få afprøvet grænser, både med 5 meter udspring men også en tur i den berømte HUET – helicopter underwater escape traning.

”Som borger i en kommune blandt dem med længst kystlinje, synes jeg, det er vigtigt, at alle vores børn og unge er trygge og kan begå sig ved havet”, fortælle bademesteren fra Sæby Svømmebad. ”Da vi fik muligheden for dette samarbejde med DGI, måtte vi bare springe til. En svømmehal er mere end et sted, hvor man kan havde det sjovt og nyde wellness, det er også en uddannelses institution som i sidste ende er med til at undervise den næste generations voksne, og her er svømning ikke kun sundhedsfremmende, men kan i værste fald være en livsvigtig kundskab”, slutter Katja Kupetz bademester i Sæby Svømmebad.

De håber at se endnu flere til næste års Ocean Resque Camp.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En uge med Ocean Resque Camp er overstået i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER