Debatindlæg: <br>Lokale contra turister

Debatindlæg:
Lokale contra turister

29. juli 2016 - kl. 8:28 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra en lokal Sæbynit.

Forleden oplevede jeg en bilist fra et andet nordisk land fejlagtigt svinge fra Klostergyden op ad Algade. Han måtte dog trække op på klostertorvet for at lade en stribe biler passere forbi og blev gjort opmærksom på, af de forbipasserende, at han var på afveje!

Ikke des mindre blev bilisten af en herboende lokal Sæbynit, der for øvrigt ikke på nogen måde var involveret i hændelsen,  overfuset og udskældt på det groveste!

Det var et meget pinligt optrin at overvære, og mon ikke familien i bilen har fået sig et ferieminde fra Sæby af de mindre gode?

En kommentar til “Debatindlæg:
Lokale contra turister” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Debatindlæg:
Lokale contra turister”

  • På mine cykelture rundt i byen,her om sommeren,ser jeg mange af vores turister overser div færdselstavler,især fra Ringvejen og op af Algade og som omtalt fra Klostergyden og op af Algade,herregud, vejled dem dog istedet for at skælde ud,vi har alle prøvet at køre forkert,jeg har.

    mvh. P.Klinge

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Debatindlæg:
Lokale contra turister'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER