Køretur ud i det blå med Sæby Pensionist og Efterlønsklub

Køretur ud i det blå med Sæby Pensionist og Efterlønsklub

28. juli 2016 - kl. 11:19 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub afholder onsdag d. 3. august “Kør selv udflugt.”

Det er en hyggelig tur ud i den nordjyske natur, hvor hyggen kommer i første række. Turen starter kl. 13.30 fra Sæby Kulturhus, hvor, man mødes og fylder bilerne op. Det vil sige, at dem der ikke har bil også møder op, og så finder klubben kørelejlighed til alle.

Derefter uddeles der en køreplan om hvor man skal hen. Der er et udvalg i bestyrelsen, der har lavet en rute og fundet et par steder man kan besøge. Deltagerne medbringer selv eftermiddagskaffe og aftensmad, og har man klapbord og stol, kan dette også medbringes.

Bestyrelsen håber at der møder mange op, og som sædvanlig afsløres det først på dagen, hvor man skal hen.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Køretur ud i det blå med Sæby Pensionist og Efterlønsklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER