Sæby Skakklub udfordrer alle med en præmieopgave

Sæby Skakklub udfordrer alle med en præmieopgave

27. juli 2016 - kl. 9:08 - af

Sæby Skakklub har sommeren igennem inviteret borgere og turister til at komme og spille det ædle spil på Torvet lørdag formiddage. Det sidste sommerskak er den 30. juli, og her udfordrer klubben alle med en præmieopgave. Vinderen får et skakspil.

I forbindelse med den sidste sommerskak lørdag den 30. juli sætter Sæby Skakklub skakbrikker op på det store skakspil på Lille Nytorv. Her kan alle interesserede se den præmieopgave, som skakklubben stiller.

Opgaven lyder:
”Find det bedste træk for hvid i denne stilling” 

opgave  hvad er hvids bedste trækDeltagere skal aflevere deres svar i skakklubben til Åbent Hus den 6. september. Blandt besvarelserne bliver der trukket lod om et skakspil. Åbent hus-arrangementet finder sted i klubbens nye lokaler på Sæbygård Skolen.

 Ny sæson og nyt spillested
Den 30. august starter Sæby Skakklub sæsonen 2016/17. Det sker i lokale 61 på Sæbygård Skoleafdeling. Det er også her, der bliver holdt klubaften hver tirsdag fra kl. 19.00 til ca. 23.00 – ligesom det er her klubben holder åbnet hus-arrangementet den 6. september.

”Skak er én af de billigste sportsgrene, der findes. Skak er et spil for folk i alle aldre, og spillestyrken er ikke afgørende for, om man får fornøjelse af spillet. Men skal man udvikle sig til en virkelig stærk spiller, er det selvfølgelig bedst at begynde i en ung alder”. Det fortæller skakklubbens formand Jens Riis.

Hvert år bliver der spillet en klubturnering, hvor alle medlemmer har mulighed for at deltage. Klubben deltager ligeledes i holdturneringen under Dansk Skak Union med et antal hold, alt efter hvor mange af medlemmerne, der ønsker at være med. Et hold består af 4 til 8 spillere, afhængig af hvilken klasse man spiller i.

Kontingentet er pr. halvår 600 kr. for seniorer over 20 år, 450 kr. for pensionister og 400 kr. for unge under 20 år. Sæsonen 2016/17 slutter med udgangen af april.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Formanden Jens Riis, Bakkevej 6, 9300 Sæby, tlf. 3013 0749, mail: jariis@outlook.dk

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Skakklub udfordrer alle med en præmieopgave' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger