Indbrud og tyveri i Østervrå<br>…

Indbrud og tyveri i Østervrå

26. juli 2016 - kl. 14:25 - af

Et helt nyt bænkesæt er mellem mandag aften den 25. juli og tirsdag morgen den 26. juli stjålet fra Borgerforeningen på Bredgade i Østervrå. Overnattende gæster på arealet ved siden af hørte omkring kl. 5.30 hvisken og pudslen, men havde intet set.

Endnu et tyveri har fundet sted mandag den 25. juli mellem kl. 8 og kl. 17. Her er der begået indbrud på en landejendom på Ålborggårdvej ligeledes i Østervrå. Tyvene har forsøgt at bryde flere vinduer op og er til sidst kommet ind i ejendommen. Her har de blandt andet stjålet 6-7.000 kr. i kontanter, værktøj og et tv.

Ved du noget? Kontakt da Nordjyllands Politi på 114.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrud og tyveri i Østervrå
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER