Slut med jordbær for i år hos Jensen Jordbær

Slut med jordbær for i år hos Jensen Jordbær

25. juli 2016 - kl. 10:15 - af

Skiltene er taget ned, og der ånder igen fred og ro på adressen Hestevangvej i Karup, hvor Jensen Jordbær holder til.

Sæsonen er slut for denne gang, og Charlotte Fredborg Jensen fortæller til SaebyAvis.dk: ”Det har kundemæssigt været en helt vildt fantastisk sæson. Hvis ikke vi havde fået alt det regn, så havde vi løbet rundt med hænderne over hovedet endnu. Regnen tog halvdelen af bærrene, men vi kan mærke, at nu er kundegrundlaget der, hvis bærrene er der. SÅÅÅÅEEE…. – soldans fra nu og til maj næste år vil være fint tak,” lyder det fra Charlotte.

– Nu vil vi bruge efteråret og vinteren på at udtænke nye planer til sæson 2017. Blandt andet noget med nyt emballage og jordbær i tunneller, så vi kan starte lidt tidligere – vi holder jer ajour på FB lover Charlotte.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slut med jordbær for i år hos Jensen Jordbær' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER