Gudstjeneste ved ”Fruen fra Havet”

Gudstjeneste ved ”Fruen fra Havet”

24. juli 2016 - kl. 9:43 - af

Søndag den 31. juli flytter Sæby Baptistkirke sin gudstjeneste udendørs. Det bliver om aftenen klokken 19.00, og det udendørs kirkerum bliver pladsen ved ”Fruen fra Havet”, hvor der er højt til loftet, og hvor væggene udgøres af vuggende både. Ud over medvirken af nogle af Sæbys dygtige musikere, vil mågeskrig og fuglefløjt udgøre en del af lydtæppet.

Det er nu ottende år, at Sæby Baptistkirke holder en eller flere havnegudstjeneste, og i år var den første af slagsen som noget nyt et samarbejde mellem byens forskellige kirker og Brass Ensemble Sæby som et led i den internationale Musikfest.

På søndag er Sæby Baptistkirke alene om at arrangerer gudstjenesten, men Bente Højris udtaler, at det bestemt godt fremover kan gentages med en sommer-gudstjeneste fælles med de øvrige kirker.

Udendørs gudstjenester er i øvrigt ikke et ”moderne” påfund. Jesus prædikede ofte i det fri, og brugte f.eks en sten, eller en fiskerbåd som prædikestol! Og for mange er det lettere at deltage i sådan en gudstjeneste i det fri, i stedet for at skulle gå ind i et rum, som man måske ikke er helt fortrolig med.

Efter gudstjenesten, der bliver med megen sang og musik, samt prædiken ved Bente Højris, er der mulighed for at få en kop kaffe, og derefter deltage i den traditionelle nedspilning af flaget på Sæby havn.

Næsten alle vejrtyper har været præsenteret ved de foregående havnegudstjenester. I år håbes der naturligvis på en dejlig, lun sommeraften. Men uanset vejret, har gudstjenesterne på havnen hvert år været gode anledninger, som både turister og fastboende har deltaget i.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gudstjeneste ved ”Fruen fra Havet”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER