Børnefestival i Sæby Kirke<br>…

Børnefestival i Sæby Kirke

21. juli 2016 - kl. 9:02 - af

Sæby Kirke inviterer endnu engang til Børnefestival i og ved kirken, torsdag den 4. august, kl. 10.00 til 14.30.

I løbet af dagen er der mulighed for at bage pandekager over bål, benytte hoppeborgen, se hvad en tryllekunstner kan, se og høre kirkens orgel, høre fortælling i kirken samt være kreativ med perler og maling.

FDF vil være til stede med deres sjove aktivitetskasse, som bl.a. indeholder små cykler og stylter. Der serveres kaffe, saftevand og kage, og man er velkommen til at tage sin madpakke med. Alle, både børn og voksne er velkomne og arrangementet er gratis.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnefestival i Sæby Kirke
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER