Stor interesse for at hjælpe i den gode sags tjeneste

Stor interesse for at hjælpe i den gode sags tjeneste

19. juli 2016 - kl. 11:49 - af

15 frivillige fra Frederikshavn Firmaidræts Klub (FFK) deltog under Sæby Havnefest lørdag d. 9. juli i et velgørenheds-event for, at indsamle penge til fordel for Børne Cancer Fondens arbejde for og med kræft syge børn og deres nærmeste. Eventet bestod i, at FFK havde opstillet 15 bodybike-cykler ud for og i samarbejde med Jesper Christensen fra JC Fiskegrej og Fritid, hvor de frivillige cyklede fra kl. 12-15 med det formål, at indsamle penge til Børne Cancer Fonden.

Der var fra start til slut ret stor interesse for at støtte det gode formål. Under eventet kom folk i alle aldre forbi og donerede penge til formålet – der blev doneret både større og mindre beløb. En lille pige på ca. 4 år kom hen til rytterne og gav 20 kroner fordi, at hendes mor lige havde givet penge, og den lille pige sagde stolt, at hun også ville ”hjælpe børnene”. Selv unge på 15-18 år var meget rundhåndede og velvidende om vigtigheden med at støtte op om Børne Cancer Fondens arbejde.

JC Fiskegrej og Fritid havde til samme formål lavet et lotteri, hvor præmien var en flot ny Mountainbike, der blev vundet af en glad Senad Lzeta Custic. Lotteriet gav et overskud på kr. 3.000, som blev overdraget af Jesper Christensen til de frivillige fra FFK.

De frivillige fra FFK indsamlede i samarbejde med JC Fiskegrej og Fritid i alt kr. 12.383,53 som i onsdags er overdraget til Børne Cancer Fonden.

Resultatet af lørdagens indsamling er på samme niveau, som da FFK i 2015 støttede landsindsamlingen Lyserød Lørdag, der havde til formål, at støtte kampen mod brystkræft.

De frivillige fra FFK er yderest tilfredse med resultatet at lørdagens indsamling – det var en rigtig god og hyggelig dag i den gode sags tjeneste.

Slutteligt stor tak til alle som har givet penge, så vi sammen støtter Børne Cancer Fonden. Vi er klar igen i 2017 på Sæby Havn med et endnu ikke defineret velgørenhedsformål.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor interesse for at hjælpe i den gode sags tjeneste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER