Mogens Hellum pynter<br> på Sæby Sports Café

Mogens Hellum pynter
på Sæby Sports Café

15. juli 2016 - kl. 0:02 - af

Den lokale kunstmaler Mogens Hellum har med sine kendte strøg været med til at sætte flot kulør på Sæbys nye mødested, Sæby Sports Café, som inviterer alle til åbent hus lørdag den 16. juli klokken 13-14 på adressen Pindborggade 19, hvor der er mulighed for at se nærmere på de flotte lokaler.

Værten Kurth Larsen og personalet byder på en pølse og øl-vin-sodavand, og de glæder sig til at vise stedet frem.

– Vi har fået mange roser for den hyggelige sportscafé, og vi er rigtig glade for, at kunstmaleren Mogens Hellum har lavet et flot maleri på væggen lige inden for døren. Jeg synes, det er flot, og alle er meget velkomne til at komme og se det og alt det andet spændende, siger værten.

– Vi arbejder hårdt for at blive helt færdige til den officielle åbning, og vi når det. Vi har haft åben hele ugen, og der har været rigtig mange gæster, fortæller værten.

Læs mere om Sæby Sportscafé ved at klikke her.

Kunstmaleren Mogens Hellum udstiller flere steder blandt andet i Gøgsig’s Pakhus i Sindal, og så er han en af mange dygtige kunstnere i Galleri Staldens Kunstudstilling i Den Gamle Købmandsgård på hjørnet af Søndergade og Vestergade midt i Sæby – lige ved siden af byens nye restaurant Spiseriet.

Sæby’s største sommer kunstudstilling åbnede 25. juni og fortætter til og med den 6. august. Der er åben hver dag fra klokken 10-16.

Læs mere om Galleri Stalden ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mogens Hellum pynter
på Sæby Sports Café'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER