Udstilling i Købmandsgården de næste 6 uger

Udstilling i Købmandsgården de næste 6 uger

23. juni 2015 - kl. 15:08 - af

_MG_3645_600x250Lørdag var der en håndfuld kunstnere, der slentrede ned ad Vestergade med en hestevogn. Turen gik fra Brugsens parkeringsplads mod den gamle Købmandsgård.

Hvad skulle det nu til for? Jo de ville gøre opmærksom på, at der i hele 6 uger er udstilling i Købmandsgården.

Det er tredje år i træk, der arbejdes og sælges kunst fra stalden og en masse ping-pong med publikum.

I år åbner de udstillingen den 27. juni kl. 10 med fernisering ved Erling Mehlsen på tværfløjte og Helge Vittrup på Keyboard. Derefter vil Erling Mehlsen give udstillere og publikum et par bevinget ord med på vejen, og så er der frit slag på alle hylder.

Mogens Hellum (toveholder og maler) har inviteret 21 udstiller fra Sæby og omegn i stalden. Nogle af dem er der kun en uge af gangen, så der er hele tiden noget nyt at se på. Der bydes bl.a. på smykker, fotos, malerier, pibemager, kort mm. Man kan også blive fotograferet i den gamle hestevogn (fotografen kan dog ikke være der hele tiden pga. andre fotoopgaver).

Udstillingen åbner den 27. juni og har åben hver dag fra 10-16 helt frem til den 8. august.

_MG_3614 _MG_3625 _MG_3638

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udstilling i Købmandsgården de næste 6 uger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER