Harmonikamusik på alle tangenter

Harmonikamusik på alle tangenter

15. juli 2016 - kl. 13:12 - af

Hver torsdag aften hele sommerferien toner harmonikamusikken ud over åen i Voerså. Det er Agersted Harmonikaklub, der spiller og øver på Voerså Byudviklings grund og ved Åcaféen i samarbejde med Voerså Borgerforening og Åcaféen. Torsdag 14. juli var det på byudviklingens grund, det foregik, og her var 85 sangglade publikummer mødt op sammen med orkesteret.

Sangmulighederne er mange, for på bordene i teltet ligger hæfter fremme med mindst 75 forskellige danske sange, som langt de fleste kan synge med på. Det er gamle og kendte ”travere” som Fra Halifax til Spanien, Snevalsen, Træskovalsen, Du lille svale, Tørresnoren, Du er min øjesten, Jeg elsker de grønne lunde samt en hel masse flere kendte sange, som folk kan synge med på.

Besætningen i orkesteret består ud over harmonikaer af en trommeslager, en rytmeguitarrist, en kontrabas og en forsanger. Orkesterets forsanger, Reinhardt Fram, var på denne aften blevet forhindret, og i hans sted smed harmonikaspilleren Svend Nielsen sit instrument, og sang for det bedste han havde lært. Forsangeren sørgede også for, publikum kom op at stå, og så blev der gynget frem og tilbage stående ved bordene.

Til disse aftener er der gratis adgang og fri parkering. Næste gang er torsdag 21. juli, og herefter rykkes der over på den anden side af åen, hvor der spilles 28. juli samt torsdagene 4. – 11. – 18. – og 25. august. Ved Åcaféen spiller orkesteret, på den nyanlagte platform, der blev indviet Skt. Hans aften.

Alle torsdage spiller musikken fra 19 – 21, og alle er velkomne.

Tekst og foto(s) Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Harmonikamusik på alle tangenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER