Sæby Golfklub: Spil GRATIS på par3-banen

Sæby Golfklub: Spil GRATIS på par3-banen

14. juli 2016 - kl. 8:46 - af

I uge 29 og 30 tilbyder Sæby Golfklub ”spil gratis med medlem” på Pay & Play banen (den såkaldte par3-bane) med 6 huller, hvor alle er velkomne til at spille.

Golfklubben forsøgte sig for første gang med dette initiativ i 2015 og med stor succes! I bare den første uge af 2015 var der i alt 87 ekstra registrerede besøgende på banen, – svarende til 42 % flere gæster sammenlignet med uge 29 2014.

Pay & Play-banen er en golfbane på præcis samme præmisser, som vi kender det fra de ”rigtige” golfbaner. Det er også her begyndergolfere går deres spæde skridt, inden de gennem begyndertræningen opnår det såkaldte golfkørekort og tilladelse til at spille på den store 18-hullers bane.

Men Pay & Play-banen er meget mere end det: Her kan alle spille, hvad enten de bare har lyst til at prøve det én gang eller som medlem, og banen benyttes også flittigt af både firmaarrangementer, turistattraktion og polterabends.

Sæby Golfklub har i alt 884 medlemmer pr. dags dato, – heraf er de 230 af dem par3-banemedlemmer, som frit kan bruge Pay & Play-banen. Alle 884 medlemmer kan frit medbringe en gæst, som dermed spiller gratis.

Kampagnen fortsætter til og med søndag den 31. juli, og i Sæby Golfklub venter de med åbne arme på at tage imod de spillelystne.

Har du ikke et medlem at følges med, er du dog fortsat hjertelig velkommen, – et dagskort kan erhverves til 75 kr., og der er naturligvis også mulighed for at leje udstyr og slutte spillet af med spisning i den velrenommerede Sæby Golf Café.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Golfklub: Spil GRATIS på par3-banen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER