Biblioteket tæller ned<br>…

Biblioteket tæller ned

14. juli 2016 - kl. 1:04 - af

Datoen for offentliggørelsen af efterårets program nærmer sig på Bibliotek og Borgerservice Frederikshavn, men der er alt for længe til den 24. august, så derfor løfter de lige sløret en lille bitte smule.

Mikkel Beha Erichsen og Zindy Laursen er to store personligheder, der kan opleves i henholdsvis Manegen Sæby Kulturhus og på Frederikshavn Bibliotek, hvor de fortæller hver sin meget spændende og meget forskellige historie. – Vi kan altså ikke vente med at løft lidt at sløret for efterårets program, fortæller Merete Trap fra Sæby Bibliotek og forsætter, men det har været rigtigt svært at vælge mellem de mange spændende tilbud, indrømmer hun.

To store personligheder
Vi glæder os helt vildt til at kunne byde velkommen til Mikkel Beha Erichsen, onsdag eftermiddag 14. september, der om nogen har taget den danske befolkning med storm bl.a. med det poplære rejseprogram ”Kurs mod fjerne kyster”. Den eventyrlystne journalist tager tilhørerne med ud på fantastiske eventyr. Hør om mødet med fremmede kulturer, om at rejse med børn og om glæden ved at krydse oceanerne. Men også om det hårde slid, det kan være, at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Et helt andet perspektiv er der i mødet med sangerinden Zindy Laursen, bl.a. kendt fra bandet ”Cut ’n’ Move”, som, tirsdag 6. september, giver et stærkt og personligt foredrag baseret på hendes egne erfaringer fra et psykisk og fysisk voldeligt forhold – samtidig giver hun gode råd til, hvordan man kommer videre. – Foredraget er naturligvis for dem, der kender Zindy og gerne vil møde hende, men det henvender sig i høj grad også til voldsramte, pårørende til voldsramte eller personer, der arbejder professionelt med emnet, forklarer Merete Trap.

Billetter
Hele det store overflødighedshorn af arrangementer offentliggøres som nævnt, onsdag 24. august, og det er også fra den dato billetterne bliver sat til salg via hjemmesiden: bibl.frederikshavn.dk

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Biblioteket tæller ned
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger