Bedre adgangsforhold til Sæby Skole

Bedre adgangsforhold til Sæby Skole

14. juli 2016 - kl. 14:12 - af

De seneste dage er der blevet gravet masser af jord væk foran Sæby Skole ud mod Brolæggervej. Udgravningen skal give plads til en ny, supplerende parkeringsplads samt forbedre adgangsforholdene til skolen, så det fremover vil blive muligt at parkere til begge sider efter indkørsel på skolens område.

Peter Madsen fra udgravningsfirmaet havde travlt med gummigeden for at få den sidste jord gravet væk, da Deres udsendte lagde vejen forbi.

I næste uge er det meningen, at der skal kloakeres, og efter hvad avisen erfarer, vil asfalteringen ske, når det nye skoleår starter om få uger.

Tekst og fotos af Per Rye

2 kommentarer til “Bedre adgangsforhold til Sæby Skole” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Bedre adgangsforhold til Sæby Skole”

  • Henning Andersen

    Pas nu på jord varme slanger på den plads har selv været med til at grave dem ned da vi opførte den sorte bygning ved skolen

  • Rasmus Jensen

    Til orientering: Den nye parkeringsplads bliver forbeholdt ansatte, hvilket så betyder at der bliver frigivet en hel del ekstra pladser til de mange forældre som kommer og aflevere deres børn. Det bliver forhåbentligt rigtig godt for alle..

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bedre adgangsforhold til Sæby Skole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER