Smukke lieder i Sæby kirke<br>…

Smukke lieder i Sæby kirke

13. juli 2016 - kl. 0:05 - af

Der bliver brug for det store udtryksmæssige register, når Sæby kirke, torsdag d. 21. juli kl. 19.30, åbner dørene for en aften med smukke lieder. Sangene spænder fra Schuberts intime lied-kunst over Richard Strauss berømte sang “Allerseelen” og sange af Erich Korngold, der startede som klassisk komponist, men senere blev filmkomponist i Hollywood til lieder og sange af nulevende, danske komponister.

Erik Nordby døde ganske vist i 2007, men han er alligevel en moderne komponist, af hvem man kan høre sange fra samlingen Des Knaben Wunderhorn, som også Gustav Mahler satte i musik.

Alle disse lieder fremføres af sopranen Signe Asmussen, der for længst har slået sit navn fast som én af de mest alsidige og karismatiske yngre, danske sangerinder. Ved koncerten i Sæby kirke akkompagneres hun af pianisten og komponisten Jesper Koch, hvis sangværk “Ankomst til Hades” fra 2014 uropføres. Endelig vil de to kunstnere fremføre 3 sange til tekster af Jeppe Aakjær, sat i musik af Sæby kirkes organist, Ivan Høiberg.

Det koster 100 kr. at overvære koncerten, der er en del af Vendsyssel Festivalen, hvis blå og grønne kort kan benyttes.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Smukke lieder i Sæby kirke
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER