Krimi og rosé hos Frank’s<br>…

Krimi og rosé hos Frank’s

13. juli 2016 - kl. 9:19 - af

Den 26. juli fra kl. 17.00 til 19.00 får Frank’s Univers besøg af forfatteren Tom Oxager, der lige har skrevet sin tredje og sidste bog i sin Sæby-krimiserie.

Kom ned og deltag i en hyggelig aften, der står i krimiens tegn. Tom Oxager vil signere sin nye bog ”Hun hang på væggen”. Læs om den hyggelige turistby, hvor der sker ting og sager, der skal gøre byen mere attraktiv. Flere dramatiske begivenheder finder sted netop her på Frank’s, som byder alle gæster på et glas kold økologisk rosé, i men man vil have mulighed for at stille spørgsmål og købe bogen.

De fleste turister, der besøger Sæby, stifter aldrig bekendtskab med Musehullerne. Det er heller ikke noget turiststed, men enhver sæbynit kender det. Det ligger lidt gemt af vejen og besidder den mystik, der knytter sig til steder, hvor alt kan ske. Alligevel ligger Musehullerne lige præcis der, hvor den skønneste vandretur langs åen gennem Sæbygaard skov tager sin begyndelse. Mange turister kommer for at opleve havnen og stranden. Men en tur gennem skoven er noget helt specielt, som får turisterne til at vende tilbage år efter år.

Den meget foretagsomme præst, Ellinor Wollesen, er helt oppe på mærkerne. Hun vil skabe en Bibel Bed and Breakfast og sætter alt ind på, at det skal blive en succes. Samtidig sker der ting og sager i restaurationsbranchen. Franks dynamiske chef, Kaptajn Haddock, redder skindet på næsen, fordi han har ansat en fortræffelig hjælper.

Uddrag fra bogen:
Ellinor Wollesen henvendte sig omtrent på samme tid til Jomfru Maria i samme ærinde.
”Nu er der inden for kort tid sket to mord i vores dejlige by, hellige moder. Jeg frygter for, at det kommer til at gå slemt ud over søgningen til vores Bed and Breakfast”. Hun sagde ’vores’ for at forpligte sin velynder. Maria måtte da også regnes for nærmest at være indfødt sæbynit, efter at have hængt på kirkevæggen gennem så mange år. Skuffelse og indignation fik Ellinors stemme til at dirre, mens det ekkoede svagt i kirkerummet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Krimi og rosé hos Frank’s
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER