Castello besøger Meny i Sæby<br>…

Castello besøger Meny i Sæby

13. juli 2016 - kl. 13:11 - af

Søndag d. 17. juli besøger Castello, Meny i Sæby. En spændende event, hvor du kan få tips og tricks til, hvordan du kan bruge dine oste, så du undgår madspil, eller hvordan ostebordet kan se ud i forhold til forskellige nationaliteter.

Til eventen vil du finde Castellos bil, der er fyldt med lækre smagsprøver og god vejledning. Du vil kunne møde en professionel kok, Phillip Nielsen, tidligere kok på Babette, køkkenchef på Malbeck og chefsommelier hos Mash, han fortæller og viser tips og tricks.

Derudover vil der være en konkurrence, hvor du kan vinde et besøg af Castello hjemme hos dig.

Hele arrangementet sker på søndag fra kl. 10.00-14.00, hos Meny i Sæby.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Castello besøger Meny i Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER