Skal vi lære dig at danse swing & rock’n roll?

Skal vi lære dig at danse swing & rock’n roll?

8. juli 2016 - kl. 9:14 - af

Foreningen ”Kom og Dans”s formål er at skabe danseglæde, sjov motion og socialt samvær – men pas på, dansen er stærkt vanedannende og alle har det rigtig sjovt.

Kom og Dans Sæby er en af de mindste klubber i Danmark, men til gengæld også en af de hyggeligste. De vil rigtig gerne have flere nye medlemmer, så har I/du også lyst til at lære at danse swing & rock’n roll, så skal I/du være rigtig hjerteligt velkomne til at danse sammen med dem.

Den 8. og 15. august 2016 kl. 19-21 er der gratis intro i Sæby.
Her vil instruktør Susanne Pedersen guide alle, der har lyst til at prøve de første grundlæggende dansetrin. Som indledning vil nogle af de øvede dansere give den fuld gas på dansegulvet og vise, hvad dansen i øvrigt kan føre til.

De starter nyt begynder/fortsætter hold den 22. august 2016.
Der vil være danseundervisning hver mandag fra kl.19.00 – 22.00 (fordelt på de 2 hold).

Undervisning samt intro aftener foregår på Sæbygård skolen, Sæbygårdvej 34, 9300 Sæby.

HVAD ER SWING & ROCK’N ROLL?
Swing og Rock’n Roll er en dans, der er meget let at lære, og som kan danses til næsten al musik. Dansen er meget i familie med dansen, som man kender fra 50erne, hvor rock’n roll’en fik mænd og kvinder til at danse vildt. Moden med knækorte kjoler med vidde, strutskørt og talje passede perfekt til dansen – som foregik med knaldrød læbestift og gummisko. Til 50’er-fester er der mulighed for netop at lufte moden fra dengang.

Musikken er det væsentlige, og du kan komme i dit almindelige tøj, men det bliver varmt, så det vil være en fordel at tage højde for, og man danser i flade men glatte sko.

Kom og Dans er et norsk koncept som idræts-professor Johan Fasting har udviklet. I Danmark er der efterhånden klubber fordelt i 26 byer over hele landet.

Udover den egentlige danseundervisning er der rig mulighed for at danse på tværs af klubberne, da der bliver arrangeret danseaftener, hvor dansere fra de andre foreninger også bliver inviteret med. Der også er mulighed for at deltage i forskellige workshops.

Dansen henvender sig til folk i alle aldre. I de store klubber er der særlige ungdomshold samt børnehold. Der danses på flere niveauer med start på begynder hold, herefter fortsætter og videregående hold osv. Mulighederne er mange, og kun du bestemmer, i hvilket tempo det skal gå.

I Kom og Dans behøver du ikke selv komme med en dansepartner. Her er altid nogen, du kan danse med. I undervisningen skifter man nemlig ofte dansepartner, og det betyder, at du kommer til at danse med dansere på forskellige niveauer. Det bliver du kun dygtigere af, og du lærer hurtigere de andre i foreningen at kende.

Tjek i øvrigt på www.komogdansdanmark.dk, hvor der findes flere nyttige informationer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal vi lære dig at danse swing & rock'n roll?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER