Sæby Rotary Klub har fået ny ledelse

Sæby Rotary Klub har fået ny ledelse

8. juli 2016 - kl. 9:05 - af

Traditionen tro var der præsidentskifte i Sæby Rotary Klub, torsdag den 30. juni, på Frk. Madsen i Sæby. Afgående præsident Helle Madsen afleverede kæden til den nye præsident optometrist Torben Eske Jensen, Sæby for Rotary-året 2016 – 17.

Afgående præsident Helle Madsen, Sæby så tilbage på Rotary-året 2015-16 som et år med flere synlige tegn på Rotary´s arbejde i Sæby.

Efter den formelle kædeoverrækkelse underholdt sangtrioen ”Trio a cappella” med sjove og aktuelle sange – En vellykket aften.

Som reglerne foreskriver, skifter hele ledelsen i Rotary-klubben hvert år med skæringsdato den 1. juli. Alle poster besættes med nye navne, og den nye præsident lagde op til ved sin tiltrædelse, at 2016 -17 ikke vil afvige fra det foregående. Alle udvalg var klar til at arbejde for Sæby Rotary Klub og Rotary International.

Rotary er verdens største organisation for mænd og kvinder i ledende stillinger, der som et af sine formål har at yde humanitær hjælp til de områder, hvor det måtte være eller opstår behov for det, (mangel på rent vand, sult, sygdom(polios udryddelse) og analfabetisme).

Rotary fungere tillige som internationalt og lokalt business og socialt netværk.

I Danmark har Rotary også et ungdomsudvekslingsprogram, som er enestående. Rotary klubberne i Danmark udveksler ca. 200 unge danskere hvert år med samme antal unge fra oversøiske lande. Sæby Rotary klub har ultimo juni måned sendt klubbens udvekslingsstudent (inbound) Hailey fra Canada hjem efter 12 måneders ophold i Danmark.

Præsidentskifte_600x400

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Rotary Klub har fået ny ledelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger