Spar Nord Sæby overrækker 65.800 kroner til 5 foreninger

Spar Nord Sæby overrækker 65.800 kroner til 5 foreninger

7. juli 2016 - kl. 14:57 - af

Foreninger og andre fællesskaber i Sæby har fået øjnene op for Spar Nord Fondens formål med at støtte initiativrige borgere i lokalområderne. Alene i årets andet kvartal har Spar Nord Fonden bevilget og uddelt over 65.800 kroner til lokale foreninger i Spar Nord Sæbys lokalområde.

Interessen for at søge midler fra Spar Nord Fonden blandt foreninger i Sæby er stor. Derfor kan Spar Nord Sæby i årets andet kvartal overrække ikke mindre end 65.800 kroner til 5 lokale foreninger og andre fællesskaber til at realisere både menneskelige og sociale initiativer i lokalområdet.

– Det glæder os, at så mange lokale foreninger og fællesskaber har fået øjnene op for at søge Spar Nord Fondens midler til at realisere forskellige initiativer til stor gavn for Sæby og omegn, siger afdelingsdirektør i Spar Nord Sæby Rikke Kloppenborg.

Af de foreninger og andre fællesskaber, der i årets andet kvartal har modtaget støtte fra Spar Nord Fonden, kan nævnes: 24 Timer Ved Havet, Retfærdigheden, Seniormotion GF77 og Sæby Basketball Club.

– Donationerne har blandt andet medvirket til at finansiere afholdelsen af løbet 24 Timer Ved Havet, talentpriser til lovende jazzmusikere, etablering af indendørs petanque blandt ælde motionister samt udvikling af lokal trænerkapacitet inden for basketball, fortæller Rikke Kloppenborg.

Initiativrige lokale borgere
Spar Nord Sæby er positive over at se det stigende antal af lokale, som ønsker at bidrage med nye initiativer til udviklingen af lokalområdet til gavn for alle. Til efteråret mødes bankrådet for Spar Nord Sæby, Frederikshavn og Skagen endnu en gang for at udvælge nye ansøgere fra lokalområderne til modtagelse af Spar Nord Fondens midler.

– For Spar Nord Sæby er det inspirerende at være med til at støtte det spirende og værdiskabende foreningsarbejde i Sæby og omegn, da det er medvirkende til at udvikle det lokalsamfund, vi selv er en del af, siger Rikke Kloppenborg.

Spar Nord Fonden
Årligt donerer Spar Nord Fonden mere end 20 millioner kroner til tusindvis af små og store initiativer rundt om i Danmark, og i 2016 er beløbet hævet til 30 millioner. I Sæby er beløbet i andet kvartal af 2016 over 65.800 kroner, der skal komme de lokale foreninger og fællesskaber til gavn. Beslutningsprocessen starter i det lokale bankråd, som i Sæby, Frederikshavn og Skagen har Jens Jørgen Calundan som formand, og bliver endeligt vurderet og besluttet af Spar Nord Fondens bestyrelse.*

Om Spar Nord
Med næsten 400.000 kunder, cirka 1.550 medarbejdere og 70 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og leverede i 2015 et overskud før skat på 1.074 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 117.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk og https://www.sparnordfonden.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord Sæby overrækker 65.800 kroner til 5 foreninger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger