Kommunen klar til at sælge værftsareal på Sæby Havn

Kommunen klar til at sælge værftsareal på Sæby Havn

7. juli 2016 - kl. 8:17 - af

Byrådet har på den lukkede del af seneste byrådsmøde besluttet at godkende et salg af værftsgrunden på Sæby Havn.

Økonomiudvalget godkendte i april 2015, at man ville afhænde det areal på Sæby Havn, der er udlejet til Sæby Værft ApS til værftet, såfremt Statsforvaltningen ville give samtykke til undladelse af offentligt udbud. Denne tilladelse gav Statsforvaltningen i januar i år.

Arealet er ca. 1.000 m2 efter fradrag af den tidligere redningsstation, der er solgt, og parkeringsareal ved redningsstationen, som kommunen beholder. En ejendomsmægler har vurderet arealets pris til at være 950.000 kr. + moms. Herfra skal trækkes et mæglersalær på 50.000 kr.

Ejendomscenteret har modtaget underskrevet købsaftale fra værftet. Købsaftalen er underskrevet med forbehold om, at værftet kan opføre en ny bygning på 600 m2 på området. Det vurderes, at det er muligt at opføre en sådan bygning på arealet.

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunen klar til at sælge værftsareal på Sæby Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER