Sommerkoncert på Havnen med Prinsens Musikkorps

Sommerkoncert på Havnen med Prinsens Musikkorps

4. juli 2016 - kl. 0:42 - af

Prinsens Musikkorps drager på sommerturne i det nordjyske, og tirsdag den 5. juli kl. 18 til 19 er der koncerten på Havnen i Sæby.

Marchmusikken er central for musikkorpset, men der spilles også al mulig anden musik. Musikkorpset har et stort og alsidigt repertoire på mere end 2.000 titler, der foruden den traditionelle militærmusik også omfatter alt fra klassisk musik over swing og jazz til pop, rock og hiphop.

Indtil sommeren 2005 hed det Prinsens Livregiments Musikkorps, men med nedlæggelsen af Prinsens Livregiment overgik Prinsens Musikkorps til Jydske Dragonregiment i Holstebro. Musikkorpset har stadig øve faciliteter i Musikhuset på Skive Kaserne.

Foto: prinsensmusikkorps.dk

 https://www.facebook.com/prinsensmusikkorps/events

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommerkoncert på Havnen med Prinsens Musikkorps' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER