Online adgang til aviser og magasiner fra hele verden

Online adgang til aviser og magasiner fra hele verden

4. juli 2016 - kl. 7:42 - af

Lånere på bibliotekerne i Frederikshavn Kommune kan via Pressreader få online adgang til aviser og magasiner fra hele verden. To danske aviser – Politiken og Ekstra Bladet, kan også læses i deres oprindelige udseende.

Pressreader er en nem adgang til over 3000 udenlandske aviser og tidsskrifter fra 100 lande og på 60 forskellige sprog. Eksempler på udenlandske aviser i databasen er The Guardian, Washington Post, Dagens Nyheter, Le Figaro, Der Tagesspiegel, China Daily + tusindvis flere.

To danske aviser
Politiken kan som noget helt nyt læses via det abonnement Bibliotek og Borgerservice Frederikshavn har til PressReader. Der er tale om den fulde trykte version alle ugens dage med fuldt bagarkiv på tre måneder. I PressReader finder du desuden Ekstra Bladet, Fisk & Fri, Tips Bladet og Tour de France magasinet.

PressReader kan benyttes hjemmefra, hvis du bor i Frederikshavn Kommune og er registreret som låner på bibliotekerne i kommune. Du logger bare ind med dit bibliotekslogin. Biblioteket stiller naturligvis stadig en lang række abonnementer til rådighed på biblioteket – både aviser og tidsskrifter.

Læs mere på bibl.frederikshavn.dk

Ny service
Biblioteket tilbyder, som noget helt nyt, at du kan oprette dig som låner med dit nemID. Det giver dig, med det samme, adgang til at reservere, se lånerstatus og bruge bibliotekets nettilbud som f.eks. e-bøger og netlydbøger via e-Reolen samt bibliotekets mange opslagsdatabaser. Du kan selvfølgelig også stadig oprette dig som bruger ved personlig henvendelse på biblioteket.

På pause
Vidste du godt, at du kan sætte dine biblioteksbestillinger på pause? Når du skal på ferie eller af anden årsag er forhindret i at hente dine reserveringer, kan du via din profil på bibliotekets hjemmeside sætte dine bestillinger på pause, så du ikke mister titler, du måske har ventet på i et stykke tid.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Online adgang til aviser og magasiner fra hele verden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER