Markedsrevy fyret af med manér…

Markedsrevy fyret af med manér…

2. juli 2016 - kl. 15:16 - af

Lige knap 300 publikummer var mødt op fredag aften 1. juli, da Lyngså Markedsrevy blev fyret af på stadion i Lyngså. De grinede og klappede flittigt af de fem aktører på scenen, Bente Thomsen, Line Stæhr, Polle Ottosen, Søren Sig og Ib Thomsen. Langt de fleste publikummer havde spist en markedsmeny med fadbamser og vin til, og var varmet godt op af Sun Z duo, inden revyen begyndte.

Lokalrevy royal
I selve revyen var det helt tydeligt, der var satset mest, på det lokale stof, men med indflet fra den store verden, hvor der også var plads til det royale. Her havde dronningen haft travlt med stof fra Lyngså, som fyldte flere mapper, mens det fra resten af landet kun fyldte et lille chartek. Det handlede blandt andet om et diamantbryllup i byen, hvor dronningen skulle underskrive et lykønskningstelegram samt sende en medalje til en borger. Da arbejdsbyrden blev for meget, bad hun sin prinsgemal om at hjælpe. Han var gået på pension, og han ville kun drikke amaronevin i stedet for hans egen sure sprøjt fra Chateau de Cayx. Da han endelig sagde ja, ville han have 5 millioner kroner mere om året i pensionsapanage, for det var alt for lidt med de 7 millioner kroner, han fik i forvejen. Prins Henrik hjalp dronningen med at underskrive, og det blev kun til store krydser, så var den sag ordnet for 5 millioner kroner.

Harald Elgård
Af andre morsomheder kan nævnes Harald Elgård, der altid er et godt emne til revyen. Han var da også sikker på, han fik på nakken, da han havde torpederet en bil i en rundkørsel, på grund af han havde travlt med at kigge efter en ung dame i stramme cowboybukser. Harald Elgård fik ret – han undgik heller ikke i år at komme på revyens slibesten, som han selv udtrykte det.

Flaghejsning
Den tidligere formand for borgerforeningen og hendes flaghejsermand, der havde diverse stridigheder om styr på datoer, når der skulle hejses flag. Konen prøvede at holde styr på datoerne på pc-eren, men det gik ikke altid helt godt. Det endte altid med, hendes mand fik ret.

Spøgelser
Tv 2s udsendelse om spøgelser fik også et rap. Her var tv 2 mødt op, i den gamle nu nedlagte købmandsgård i Lyngså med et muraflytningsagregat, og selvfølgelig var der spøgelser – endda hele 3 stk.

Mere lokalstof i kort version.
Indvielse af hjertestien, taxakørsel med Flise Verner der måtte køre mange ture med et par, der havde været i byen. Parret fik mange hug i løbet af aftenen.

(Flise Verner er stavet helt bevidst forkert, da den rigtige version ikke ser så godt ud på tryk.)

Den arme stakkel, der skulle kridte baner, kalktabletter til plænen som skulle være perlekalk, en lokal entrepenør der næsten ikke kunne arbejde uden at jævne diverse lygter og lamper på sin vej. Her fyrede Søren Sig flere remser af om entreprenøren til stor morskab for publikum.

Til slut var der den uundværlige ”slarbænk”, som Ib Thomsen og Søren Sig tog sig af. Her handlede det blandt andet om ølsmagning, hvor svensk øl blev spyttet ud igen. Det smagte som en mellemting mellem geværolie og rævepis. Pølsen dertil fik samme behandling, og så var der lige brødrene, der fik færdselsbøder. Den ene havde så travlt med at ringe rundt og fortælle, hans bror var gået i fælden. Det fik ende, da han selv gik i fælden. Han blev noteret for at køre for stærkt, køre uden sele og tale i mobiltelefon samtidig – pris kr. 4.500 -.

Tekstforfatterne Conny Thomsen og Michael Schioldan, der også var instruktør, modtog hver en erkendtlighed for deres arbejde for Lyngså Boldklub, der er arrangør af markedet.

Tekst og foto(s) Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Markedsrevy fyret af med manér...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER