Spejdere på stroppetur<br>…

Spejdere på stroppetur

1. juli 2016 - kl. 10:16 - af

Junior- og tropspejdere fra Knud Søhanegruppen i Voerså kommer ud for noget af en udfordring, når de tirsdag eftermiddag 5. juli forsøger, at opnå det eftertragtede 50 km vandremærke.

Elleve spejdere og tre voksne, med Jacob Østergård som leder, lægger ud fra Hammer Bakker til Voerså, men inden spejderne når så langt, går de via Hærvejen til Jyske Ås, hvor der overnattes i shelters. Onsdag gås de sidste tyve km, og der satses på at være fremme på spejderpladsen i Voerså omkring middagstid.

Helt uforberedt er spejderne ikke, for i den sidste tid, har de været på flere træningsture for at få nogle kilometer i benene samt træde sko til, og finde ud af hvilket tøj der passer, og der ikke er noget, der snærer nogen steder.

På sådan en strækning kan der nok ikke helt undgås vabler, men spejdere er seje folk og plejer at tage det i stiv arm og får vablerne punkteret – plaster på og videre.

Tekst Cille Strøm

1 copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spejdere på stroppetur
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER