Muslingeskaller, strandmus og piratskib på Havnen

Muslingeskaller, strandmus og piratskib på Havnen

29. juni 2016 - kl. 11:56 - af

Tirsdag d. 28. juni blev Sæby Ro- og Kajakklub fyldt med konkylier, strandmus og piratskib. Park & Vej afholdte Kreative Strandskaller, hvor mere end 60 kreative børn og voksne deltog.

Mere end 60 børn og voksne brugte tirsdag eftermiddag på at lave strandskallefigurer på Sæby Havn. De deltog nemlig i Park & Vejs naturarrangement ’Kreative Strandskaller’.

Sæby Ro- og Kajakklub var fra starten fyldt med kreative børn, forældre og bedsteforældre. Stemningen var høj, og limpistolerne blev flittig brugt. Der var også god aktivitet på stranden, hvor børnene fandt strandskaller og fangede smådyr med fiskenet.

Naturmedarbejder Hanne Lauritsen fra Park & Vej glæder sig allerede til næste år, hvor hun igen vil afholde Kreative Strandskaller. Hanne Lauritsen fortæller: ”Jeg er glad for, at så mange valgte at bruge deres eftermiddag sammen med os. Vi havde en hyggelig familieeftermiddag, hvor vi talte om dyrene, imens vi lavede kreative ting af strandskaller”.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Muslingeskaller, strandmus og piratskib på Havnen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER