Trompetisten i Hjørring<br> Revyen 2016 er fra Sæby

Trompetisten i Hjørring
Revyen 2016 er fra Sæby

28. juni 2016 - kl. 1:29 - af

Hjørring Revyen 2016 roses for stor musikalitet, og Dan Hejslet fra Sæby spiller en afgørende rolle – på sin trompet.

Han er 19 år og kommer ud af en meget musikalsk familie. Far Frank spiller også trompet.

Dan Hejslet går i dagtimerne på 2. år på Musikalsk Grund Kursus (MGK) i Aalborg og søger ind på Musikkonservatoriet i Århus i 2017.

– Han er rigtig dygtig og en god fyr. Dan fik tidligere i år en talentpris, og vi er rigtig glade for at have ham med i revyen, siger Henrik Baloo Andersen, der er både kapelmester og direktør i den anmelderroste Hjørring Revyen 2016, som spiller til og med 30. juli på Vendelbohus.

Dan Hejslet fik Talentprisen ved Spar Nord Fonden. Den blev uddelt i forbindelse med jazzfestivalen i Sæby i maj på spillestedet Retfærdigheden i byens gamle Råd- og tinghus, der i dag huser Erhvervsforeningen, Sæby Turistbureau, Galleri Nordenvind og keramiker Lene Nürnberg.

Den dygtige unge musiker komponerer naturligvis også selv musik.

Når han 30. juli spiller for sidste gang i årets revy i Hjørring, kan han puste ud nogle få dage, inden nye spændende opgaver – og sikkert også priser – venter på det store talent. Hold øje med ham i fremtiden og oplev ham lige nu i Hjørring Revyen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Trompetisten i Hjørring
Revyen 2016 er fra Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER