De slog en ring af guld om Sæby<br>…

De slog en ring af guld om Sæby

24. juni 2016 - kl. 23:17 - af

Ja, sådan er sangen ikke helt fra Kandis, men ingen tvivl om at de havde sæbynitterne og de mange andre tilhører i deres hule hånd til fredagens By Night arrangement.

Torvet var fyldt til bristepunktet og masser af mennesker valgfartede rundt i butikkerne på lur efter et ekstra godt tilbud. Sommeren er for alvor skudt i gang i Sæby, og arrangementerne vil fra nu af komme i en lind strøm helt frem til sidst i august.

Allerede fra på fredag er der igen fest i gaden, når den Internationale Musikfest tager sin begyndelse. Her vil blæseorkestre fra mange lande tropper op og sørger for den gode underholdning fra fredag til søndag.

I den anledning er der igen ekstra åbent i butikkerne, som på fredag ligger ud med at holde åbent til kl. 22.

Alle øvrige arrangementer og åbningstider kan ses på Handelsstandsforeningens hjemmeside, Saeby-handel.dk.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De slog en ring af guld om Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER