Sommerbogsalg på alle bibliotekerne

Sommerbogsalg på alle bibliotekerne

23. juni 2016 - kl. 0:09 - af

En stemning af kræmmermarked sniger sig ind på bibliotekerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby, hvor der hele juli måned er sommerbogsalg.

Det er ikke muligt på forhånd at sige, hvad der kommer til salg. – Vi trimmer året rundt samlingen for uaktuelle og overskydende materialer både i voksen- og børnebiblioteket, fortæller bibliotekarerne, så vi kan ikke love at bestemte titler kommer til salg, men tag endelig hele familien med, der er nok at vælge imellem.

Børne- og voksenbøger – fag- og skønlitterære titler for alle aldersgrupper byder sig til på borde og i kasser, så det er bare med at gå på opdagelse. – Måske er du heldig at finde lidt ekstra guf til sommerhuset, campingvognen eller strandtasken, lyder den fristende salgstale fra bibliotekarerne, som også regner med at kunne tilbyde tidsskrifter og musik på det store sommerbogsalg. Det hele sælges til særdeles forbrugervenlige priser.

Bogsalget starter fredag den 1. juli og løber frem til den 31. juli i den betjente åbningstid. – Vi fylder løbende op, så der hele tiden er ”nye” ting at kigge efter, lover bibliotekaren.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommerbogsalg på alle bibliotekerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER