Skovens Dag med Nordjyske Bank i Sæbygård Skov

Skovens Dag med Nordjyske Bank i Sæbygård Skov

21. juni 2016 - kl. 8:36 - af

Med stor succes arrangerede Nordjyske Banks afdelinger i Sæby og Frederikshavn for 4. år i træk Skovens dag, søndag den 19. juni. Det betød familiehygge i Sæbygård Skov.

Vejret var lige til en tur i skoven og kunderådgiver Janni Steenberg anslår at omkring 2.000 – 2.500 glade mennesker, voksne som børn, gæstede skoven denne hyggelige eftermiddag.

For 4 år siden fik Janni Steenberg ideen til dette årlige arrangement, og hun fortæller, at tanken var at lave et arrangement til glæde for Sæby og omegnsbyernes børnefamilier, hvor miljø, skov og samvær var i fokus, og hvad var mere nærliggende end at bruge Sæbygård Skov, som ejes af Nordjyske Bank. ”Først og fremmest var vi enige om, at arrangementet skulle være åbent for alle, at det skulle være gratis, og så skulle der være en masse aktiviteter, der passer til skoven”, fortæller Janni.

Rigtig mange foreninger deltog i årets familiehygge i skoven. Der var mulighed for at få en kanotur på åen, som spejderne fra DBS Sæby kreds stod for, og var man ikke til vand, kunne man hos dem også bage snobrød og grille skumfiduser.

Springteam Sæby havde medbragt springmadrasser og trampoliner, hvor børnene kunne boltre sig på og få smag for gymnastikkens verden. Skjold havde medbragt deres oppustelige fodboldbane, og havde arrangeret en fodboldturnering for de yngste årgange.

Fra Nordjyske Bank var der medaljer til alle fodboldspillere.

Sæby og Omegns Jagtforening havde smagsprøver af grillet dyrekød, og der var mulighed for ”at gå på jagt” i skoven efter udstillede dyr. Hos et par af deres unge drenge, var der mulighed for, at lære at skyde med bue og pil.

Romitea – forening fra Frederikshavn, der beskæftiger sig med teater, middelalder og rollespil, var også at finde på pladsen. Ud over deres flotte forklædninger som både var skræmmende hos nogle og til glæde for andre, kunne man også blive malet i ansigtet, hvilket var meget populært hos børnene.

Hos Dansbjerg Rideklub kunne man få en tur på deres ponyer, og Farm Fun kom med deres flotte hestevogn, og kørte en rundtur i området, og nok mest for de voksne var Sæby Golfklub mødte op i golfvogn, og der var mulighed for at prøve at slå til en bold, og få en snak om glæden ved at spille golf.

Rasmus Klump vat selvfølgelig også at finde på pladsen, og der var mulighed for også at klatre i træer, spilles tennis hos Sæby Tennisklub, og banken havde opstillet en stor hoppeborg. Endvidere var der opvisning af Dance Studio i Frederikshavn og koncert med Fjolle Trolle.

Det store tilløbsstykke var Skattejagten, hvor man skulle rundt i skoven og finde bogstaver – og der var præmier til alle. Når man var blevet mæt af alle aktiviteterne, var Nordjyske Bank vært ved pandekager, kagemand og saft.

Privatkundechef Annemette Mæhle fra Sæby afdelingen, fortæller at arrangementet igen i år blev en kæmpe succes: ”Hvis vi skal være attraktiv som by, er det vigtigt med et stort og velfungerende foreningsliv, og det må i høj grad siges, at det har vi i Sæby. Som lokalt pengeinstitut sætter vi stor pris på den aktive frivillige indsats, der ydes rundt omkring, og det glæder os rigtig meget, at så mange foreninger og frivillige vil bruge deres søndag til glæde for børnefamilier i Sæby og omegn”.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skovens Dag med Nordjyske Bank i Sæbygård Skov' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger