Revyaktører vil have ro<br>…

Revyaktører vil have ro

21. juni 2016 - kl. 9:04 - af

– Det er ikke nemt og slet ikke i Lyngså, siger Lyngså Boldklubs formand Ib Thomsen og fortsætter.

– I Lyngså går folk sådan op i Lyngså Markedsrevy, hvilket jo er et godt tegn. I starten for flere år tilbage når vi øvede i boldklubbens klubhus, var der et rend uden lige, og det var næsten umuligt at holde noget hemmeligt, hvilket jo er langt det sjoveste, hvis man kan det. I bestyrelsen tog vi konsekvensen, og så flyttede vi aktørerne til Voerså, når der skulle øves. Det gik godt i nogle år, men sidste år blev vi blev opdaget, og nu har vi også taget konsekvensen af det, og vi er flyttet længere væk. Foreløbig har vi ro til at øve, og vi er godt på vej til at fyre den af på markedet om fredagen, slutter Ib Thomsen.

Aktørerne er flyttet
Lyngsåboerne har fundet ud af, revyaktørerne er flyttet fra stedet i Voerså, men hvorhen er så det store spørgsmål, hvilket fik en ældre Lyngsåbo til at konstatere.

Det er mø begrænse, hwa lå´nt de ka koem østerpå, så er dær jo int så månne mowligheder teba´e, men hwarheen ær det? Det ær skønt nok å wæ på forhåej, om mæ ujgor å ko´em i revyen.

Ingen udskiftning
Aktørerne på scenen i år er, den ”gamle”, der endnu engang stiller op for at hjælpe Lyngså Boldklub. Aktørerne består af Bente Thomsen, Line Stæhr, Ib Thomsen, Søren Sig og Polle Ottosen. De 5 har i sinde at leve op til sidste års kanonsucces, og efter forlydender er der et brag af en revy i vente. Conny Thomsen og Michael Schioldan er tekstforfattere med sidstnævnte som instruktør.

Billetter i forsalg
Af hensyn til den store interesse, der er for årets markedsrevy, kommer billetterne i forsalg i Lyngså Boldklubs klubhus søndag 26. juni fra 11 – 12.

Billetter kan også bestilles hos tidligere købmand i Lyngså, Peter Møller, på 23 71 19 29.

Hvis der skulle være billetter tilbage, vil de resterende blive solgt ved indgangen.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Revyaktører vil have ro
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger