Klovneløbet i Sæby blev en kæmpe succes

Klovneløbet i Sæby blev en kæmpe succes

20. juni 2016 - kl. 9:17 - af

Der var 176 forhåndstilmeldte og 11 tilmeldinger på dage, så i alt 187 deltagere til lørdagens klovneløb. Det er det højeste deltagerantal, der har været.

Hjerteforeningens Børneklub uddelte løbsnumre og hjerteballoner til løbsdeltagere, og Hjerteforeningens Børneklub Region Nords formand, Thomas Larsen, bød velkommen på vegne af Sæby Handelsstandsforening og Hjerteforeningens Børneklub.

Afdelingsdirektør Rikke Kloppenborg fra Spar Nord overrakte 3.000 kr. til danske hospitalsklovne, som hjertebørn modtog for at give videre til hospitalsklovnene.

Spar Nord stod også for målportalen, hvor løbet blev sat i gang fra Torvet, og det var Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt, der stod for opvarmningen. Thomas Larsen satte løbet i gang, 2,48 km rundt i skønne Sæby, bl.a. gågaden, stranden, havnen og op langs åen til byen. Det var ligeledes Stidsholts elever, der fik deltagerne sikkert rundt på ruten.

Da deltagerne kom i mål, var der vand fra Lidl og Klovneboller, som Super Brugsen Sæby og Loop Sæby havde sponsoreret til alle løbsdeltagere. Spar Nords afdelingsdirektør Rikke Kloppenborg og kunderådgiver Helle Sort Pedersen stod klar i Spar Nords målportalen og overrakte klovnemedaljer til alle deltagere.

Hjerteforeningen var til stede med rådgivning og stod for lodtrækningen af 2 æsker Lego, sponsoreret af Lego – Lego Star Wars, som der blev trukket lod om blandt de deltagende drenge og en æske Lego Frinds, som de deltagende piger kunne vinde.

Hjerteforeningen udnævnte også de to bedst udklædte vindere af klovne Hoptimister, sponsoreret af Hoptimist. Herefter var der lodtrækning på alle løbsnumre af mange flotte præmiere sponsoreret af byens butikker.

Det var en rigtig fin dag med højt humør, selv om det blæste lidt, og Klaus og Claus spillede på scenen og sørgede for, at der var en rigtig god stemning på Torvet.

Klovneløbet er et familieløb, hvor alle som kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med.

Det handler ikke om at være hurtigst; det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål. Det koster 60 kr. pr. deltager at være med i Klovneløbet, og 48 kr. går direkte til hospitalsklovnenes besøg på børneafdelingerne, resten går til løbets afvikling.

I Sæby var det Sæby Handelsstandsforening og Hjerteforeningens Børneklub Region Nord, som var lokale arrangører af Klovneløb 2016.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klovneløbet i Sæby blev en kæmpe succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger