Temauge på Stensnæsskolen i Voerså

Temauge på Stensnæsskolen i Voerså

19. juni 2016 - kl. 10:09 - af

For 5. og 6. klasse på Stensnæsskolen i Voerså stod hele uge 24 på temaer, der bestod af bygning af flag og flagstænger til festborde. I alt blev der bygget 81 flotte flagstænger med Dannebrog til tops. Inden det kom så vidt, var der mange andre ting, der skulle gennemføres. For det første var der et værksted med træ og bemaling. Dernæst et værksted med stof, syning og klipning. Et reklameværksted og et matematikværksted.

Tre lærere på skolen, Inge Nørbjerg, Thomas Larsen og Henrik Thomsen, havde styr på sagerne, og da ugen var til ende, og det var blevet fredag 17. juni, var 81 flotte flag på stænger til salg i skolens forhal, der blev solgt for kr. 25 – pr. stk. I løbet af en halv time var der udsolgt.

Reklameværksted
Ugen startede med et reklameværksted, hvor eleverne lærte at lave opslag og annoncere på facebook – herunder facebookgruppen stensnaesskolen0-6klasse, hvor alle er velkomne til at blive en del af gruppen. Man skal blot anmode om medlemskab og bliver herefter godkendt.

Matematikværksted
For at få regnskabet til at hænge sammen og gå op i en enhed, lærte eleverne her lidt om materialeforbrug, omkostninger, omsætning og avance.

Avance
Lærer Henrik Thomsen havde på forhånd regnet ud, der ville blive en gevinst til eleverne, som foreløbig går i en fælles kasse. På et senere tidspunkt bliver det bestemt, om pengene skal gå til en tur, rejse eller til et andet formål til gode for eleverne.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Temauge på Stensnæsskolen i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER