Skt. Hansbål i Østervrå<br>…

Skt. Hansbål i Østervrå

18. juni 2016 - kl. 0:09 - af

Østervrå Anlæg danner igen rammen om årets Skt. Hans Aften, torsdag den 23. juni. Årets båltaler er Rasmus Haugaard, Gersholt. Han vendte for et par år siden tilbage til egnen for at overtage sit barndomshjem, gården Gersholt. Rasmus Haugaard vil bl.a. i sin båltale komme ind på det at vende hjem, og hvad det betyder for ham, hans kone og deres tre børn.

Det grønne hold i anlægget har sørget for, at der bliver rigeligt med bålmateriale, og et par naboer til anlægget hjælper med at få bålet stablet sammen. Heksen har Bødkergården lovet at stå for.

Skt. Hansbålet er flyttet tilbage på den anden side af bybækken, og i stedet bliver der et ekstra og mindre bål ved foden af bakken, hvor KFUM-spejderne hjælper børnene med at bage snobrød. Spejderne varme også op under vaffeljernene, så alle der har lyst kan nyde det sprøde og lækre bagværk.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skt. Hansbål i Østervrå
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER