Ny profil på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole

Ny profil på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole

18. juni 2016 - kl. 10:05 - af

Til næste skoleår har Stidsholt ansat en profil som træner til håndbold linjen.

Helle Dam Dyhr (tidl. Dam Nielsen) er tidligere spiller på elite niveau. Helle har spillet i Lyngså BK (ungdom), LSU Sæby (ungdom og 1 år i ligaen), Fox Team Nord (3 år i ligaen) og Randers HK (3 år i ligaen). Hun har videre været anfører og en profil på en række udvalgte ungdomshold og på Y-landsholdet.

Som spiller var Helle i sine unge dage et stort talent på venstre back, ligesom hun var kendt for sit gode forsvarsspil. Som spiller har Helle været kendt for sin flid og sit hårde arbejde på banen, ligesom hun også var både første og sidste mand til træning. Der er ingen nem vej til succes, og Helles professionelle indstilling har altid været et kendetegn.

Helle skal forestå den taktiske og fysiske træning på håndboldlinjen samt undervise på skolens fitnesslinje. Hun er 34 år, er uddannet fysioterapeut, og har siden 2009 arbejdet hos BeneFit Sæby Fysioterapi.

”Jeg er meget glad for, at det er lykkes for at os at ansætte Helle Dam Dyhr”, udtaler Forstander Brian Andersson – og fortsætter: ”Det er en positiv og energisk person med solid erfaring fra håndboldligaen samt gode fysioterapeutiske egenskaber, som eleverne på Stidsholt kan se frem at møde i det kommende skoleår”.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny profil på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger