Uforglemmelig OL oplevelse til tre Sæbyklasser

Uforglemmelig OL oplevelse til tre Sæbyklasser

15. juni 2016 - kl. 7:25 - af

Skole OL finalen i København gav 3 skoleklasser fra Sæby en uforglemmelig oplevelse i sidste uge. 4.a fra Sæby skole og 5.d og 7.a fra Sæbygaardskolen var tre Sæbyklasser ud af 306 deltagende 4. til 7. klasser i finalerne, i alt 7.246 elever som nåede til finalen. Oplevelserne bød på konkurrencer i sprint, hækkeløb, længdespring, 2 km løb, 400m løb og stafetløb. Men vigtigt var også samværet, udfordringerne og de nye bekendtskaber, som finaleturen bragte med sig.

Fantastisk flot at få en medalje blandt så mange elever.

Men helt specielt var det, at søskendeparret Mille og Mathias Lythje Egholm begge vandt en medalje i den samme disciplin, 60m hækkeløb. Mathias vandt guld i 4. klasses konkurrence om tirsdagen, og Mille vandt sølv dagen efter i 5. klasses konkurrence. Mille går i 5.d på Sæbygaardskolen og klassen fik en samlet tredjeplads ud af 77 klasser og dermed en flot pokal til klassen.

Ea fra 4.a på Sæby Skole lavede også et super flot boldkast på hele 40,56m, hvilket gav hende en guldmedalje.

Næste år har SIK 80 planlagt at afholde to indledende stævner med Stidsholt Idrætsefterskole som dommere. Den efterfølgende finale bliver afholdt d. 13. – 16. juni 2017 i Århus.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uforglemmelig OL oplevelse til tre Sæbyklasser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER