Folkedansere fra Sæby til sommertræf på Mors

Folkedansere fra Sæby til sommertræf på Mors

15. juni 2016 - kl. 7:18 - af

I år afholdes sommertræffet i samarbejde med SFV, Region Nordjylland og Morsø Folkedanserforening i Nykøbing på Mors i weekenden den 17. – 19. juni, hvor Nykøbing Hallen danner base for arrangementet. Der deltager 160 personer fra hele Regionen.

Siden 1953 har der været afholdt sommertræf hvert år i Nordjylland, og der kommer dansere fra Frederikshavn, Tårs, Sulsted/Ejstrup, Mors, Møllekvadrillen, Hjørring og Sæby.

Det hele starter fredag kl. 15, hvor der vil skyde en nødcampingplads op i løbet af et par timer. Fredag aften er der syng sammen aften med fællessang i Solbjerg Kirke. Præsten synger for til sangene og datteren spiller. Stævnedeltagere vil slutte op om denne aften.

Lørdag formiddag kl. 10.30 mødes alle dansere med eller uden dragt ved hallen, og man går til Kirketorvet, hvor der vil blive holdt åbningstale. Her efter vil der blive forskellige opvisninger af 6 grupper af folkedansere på flere steder i Nykøbing midtby. Om eftermiddagen arrangeres en byvandring, og om aftenen mødes man i hallen til fællesspisning og folkedanserbal.

Søndag vil der være mulighed for fælles morgenbord, og så er der spillemandskoncert i Nykøbing Kirke, inden alle vender snuden hjemad i løbet af søndag eftermiddag.

I uge 30 deltager en del af danserne i Landsstævnet for folkedans i Assens på Fyn, og så er der velfortjent sommerferien inden den nye sæson starter midt i september i den lokale forening.

Følg folkedansen på www.Folkedans.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Folkedansere fra Sæby til sommertræf på Mors' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER