Stor mandfolkedag på Sæby Torv…

Stor mandfolkedag på Sæby Torv…

13. juni 2016 - kl. 15:41 - af

Sæby åbnede lørdag d. 11. juni Mens Health Week med et brag af en mandedag. Fra midt på formiddagen var der masser af mandeaktivitet på Torvet i Sæby.

Sæby Apotek havde koordineret arrangementet, der havde deltagelse af Loop, Sæby motionscykelklub, Sæby Golfklub, Hjerteforeningen, Sundhedshuset Sæby, Triumph klubben og andre ejere af veteran- og vintage biler samt Sæby Apotek.

Der blev snakket sundhed og ikke mindst fællesskab rund omkring ved standene.

“Vi håber at have sået et par frø hist og her”, udtalte et medlem af Sæby Golfklub , “at blive medlem af en golfklub er jo ikke noget man lige beslutter en lørdag formiddag, men vi har talt med rigtig mange, og sammen med klubbens åbent hus søndag, kan det jo give nogle medlemmer”.

Til glæde for de mange bilinteresserede i byen, var der mødt 12-14 (mænd) op med deres flotte biler, der havde fået en ekstra omgang med polerkluden inden dagen.

“Det var rigtig dejligt, at så mange kom forbi og så, hvad der skete på Torvet, og vi håber at have været med til at give mænd et skub i retning af bedre helbred”, udtaler apoteker Preben Smed Jeppesen.

I løbet af den kommende uge vil Sundhedshuset være til stede ved Brugsen i Sæby et par dage, på genbrugspladserne i Østervrå og i Dybvad sidst på ugen.

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor mandfolkedag på Sæby Torv...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER